Subtotaal : € 0,00

Er bevinden zich momenteel geen items in uw winkelmandje.

Items toevoegen

Incert TT alarm en Binnenbeveiliging alarm

Incert AL

Voertuig alarm gecertificeerd door het INCERT label. Onze AL-oplossing is goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen en voldoet aan de AL1-norm. De AL-norm duidt een alarmsysteem aan dat gebruik maakt van een sirene die een geluidssignaal geeft zodra een inbraak wordt gedetecteerd. Dit gebeurt door alle deuren, de kofferruimte en de motorkap te beveiligen (zogenaamde perimeterdetectie) en door een volumeverandering in het voertuig waar te nemen (volumetrische detectie).

Incert TT 

GPS tracker gecertificeerd door het INCERT label en goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappijen. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, afhankelijk van de wensen van de eigenaar van het voertuig of zijn verzekeraar in het kader van de aanvaarding van het risico tegen diefstal. Onze TT-oplossingen zijn compatibel met alle merken voertuigen en voldoen aan de TT1-, TT2-, TT3- en TT4-normen.

TT1: 
Dit is een geolocatiesysteem dat de positie van het voertuig aangeeft. Dit systeem is verbonden met een alarmcentrale die de klant belt in geval van alarm (sabotage of wegslepen). Als het alarm verband houdt met een diefstal, neemt de alarmcentrale contact op met de politie om uw voertuig terug te vinden. wegslepen

TT2: 
Het is hetzelfde systeem als de TT1 met automatische melding aan de alarmcentrale bij gebrek aan identificatie van de bestuurder. In geval van niet-identificatie gaat het alarm automatisch af en waarschuwt de controlekamer onmiddellijk de eigenaar. Het voordeel van dit systeem is dat het een diefstal kan detecteren op het moment dat deze plaatsvindt en de alarmcentrale onmiddellijk kan waarschuwen.

TT3: 
Het is hetzelfde systeem als de TT1 met een herstartbeveiliging om het voertuig na een stop te immobiliseren. Zodra de motor is afgezet, staat het systeem niet toe dat hij opnieuw wordt gestart en wordt het voertuig geïmmobiliseerd.

TT 4: 
Het is een systeem dat alle functies combineert die aanwezig zijn in de andere TT1-, TT2- en TT3-producten (d.w.z. geolokalisatie, bestuurdersidentificatie, voorkomen van het opnieuw starten van het voertuig in geval van stilstand).